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학사학위

Bachelor's Degree Program

호스피탤리티 & 비즈니스 경영학 (Bachelor of Business Administration in Hospitality Management)

HIM 호스피탤리티&비즈니스 경영 대학에서 3년 학사 프로그램을 이수하는 동안, 학생들은 아래와 같은 학위를 취득할 수가 있습니다. 고급 디플로마의 경우 보 칸톤(주)에 의해 인증되었으며, 학사학위는 스위스 학사 및 미국의 노스우드대학교 학사 학위를 동시에 취득하게 됩니다.

  • 1학년 수료 후, 스위스 디플로마 호텔 오퍼레이션 경영 (Swiss Diploma in Hotel Operations Management)
  • 2학년 수료 후, 스위스 고급 디플로마 (Swiss Higher Diploma in International Hotel Management with Specialization)
  • 3학년 수료 후,
    스위스 HIM 학사 (BBA in Hospitality Management with Specialization)
    미국 노스우드대학교 학사 (BBA in Hospitality Management)

1학년:  식음료 & 객실 운영 (Diploma)

1학기  (Term 1, 이론수업/ 3개월)

  • Food & Beverage Service Theory and Practical
  • Food Production Theory and Food Safety
  • Introduction to the Hospitality Industry
  • World Cultures and Customs
  • Introduction to College Studies
  • French, German or Spanish

2학기  (Term 2, 이론수업/ 3개월)

  • Accounting Principles
  • Food and Beverage Management
  • Bar and Beverage Management
  • Communications
  • Computer Applications
  • Principles of Microeconomics
  • French, German or Spanish

3학기  (Term 3, 이론수업/ 3개월)

  • Front Office Management and Operations
  • Housekeeping Management
  • Human Resource Management
  • Principles of Macroeconomics
  • Hospitality Sales and Marketing
  • French, German or Spanish

인턴십 4~6개월 (필수)

  • 실무경험 - 3학기를 마치고, 학교에서 수업/실습한 내용을 실제 현장에서 체험 및 활용
  • 스위스나 미국, 호주, 싱가폴, 몰디브, 두바이, 중국 등 40 여개 국가에서 유급 인턴십
  • 스위스에서 인턴십 할 경우 월간 급여 수령 2,172 ~ 2,450 프랑 (월간 생활비: 식대, 숙박, 세금, 보험비 등 약 1,000 프랑 지출)

2학년:  매니지먼트 어플리케이션 & 특화 부전공 (Higher Diploma)

4학기  (Term 4, 이론수업/ 3개월)

  • Principles of Management
  • Resort Management
  • Convention Management, Banqueting and Events
  • Financial and Managerial Accounting
  • Management of Information Technologies
  • French, German, Spanish or Mandarin (optional)

5학기  (Term 5, 이론수업/ 3개월)

  • Revenue Management
  • Marketing Management
  • Financial Management
  • French, German, Spanish or Mandarin (optional)

특화 부전공 (Specialization)

  • Finance Specialization (endorsed by Banque Privée Edmond de Rothschild)
  • Human Resource Specialization (endorsed by Four Seasons Hotels and Resorts)
  • Luxury Marketing and Business Management Specialization (endorsed by Montreux Jazz Festival and Hublot)

인턴십 4~6개월 (필수)

  • 실무경험 - 3학기를 마치고, 학교에서 수업/실습한 내용을 실제 현장에서 체험 및 활용
  • 스위스나 미국, 호주, 싱가폴, 몰디브, 두바이, 중국 등 40 여개 국가에서 유급 인턴십
  • 스위스에서 인턴십 할 경우 월간 급여 수령 2,172 ~ 2,450 프랑 (월간 생활비: 식대, 숙박, 세금, 보험비 등 약 1,000 프랑 지출)

3학년:  호스피탤리티 경영 & 국제 비즈니스 (Bachelor)

6학기  (Term 6, 이론수업/ 3개월)

  • Organizational Behavior and Leadership
  • Strategic Planning
  • Introduction to Art
  • Successful Business Models
  • Statistics 1

7학기  (Term 7, 이론수업/ 3개월)

  • International Trade
  • Business Law
  • International Management
  • Introduction to European Literature
  • Statistics 2
  • Philosophy of Enterprise

3년 학사과정 종료 후 취득 학위

  • 스위스 HIM 학사학위 (Bachelor of Business Administration in Hospitality Management)
  • 미국 Northwood University 학사학위 (Bachelor of Business Administration in Hospitality Management)
  • 미국 호텔협회 (AH&LA: American Hotel & Lodging Association) Certification

스위스교육그룹 코리아  '인스타그램'

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